Norfolk st
       
     
DSC_0063_Edit2.jpg
       
     
DSC_0101_Edit4.jpg
       
     
DSC_0177_Edit.jpg
       
     
DSC_0071_Edit.jpg
       
     
DSC_0170_Edit2.jpg
       
     
DSC_0122_Edit3.jpg
       
     
DSC_0150_Edit.jpg
       
     
DSC_0114_Edit2.jpg
       
     
DSC_0107_Edit2.jpg
       
     
Norfolk st
       
     
Norfolk st

Type: Residential
Location: South Perth
Budget:
Status: Completed May 2016

Norfolk st is a flexible design response to the changing needs of a young family. Adaptable spaces on both floors allow the family to tailor use over time as circumstance occurs.

Single depth rooms throughout the plan allow for maximum cross ventilation while extensive solar control allows for expansive views over the established suburb without compromising thermal comfort and energy use.

DSC_0063_Edit2.jpg
       
     
DSC_0101_Edit4.jpg
       
     
DSC_0177_Edit.jpg
       
     
DSC_0071_Edit.jpg
       
     
DSC_0170_Edit2.jpg
       
     
DSC_0122_Edit3.jpg
       
     
DSC_0150_Edit.jpg
       
     
DSC_0114_Edit2.jpg
       
     
DSC_0107_Edit2.jpg