26 on Charles
       
     
15079-Charles Street_CGI 08_Final[Jpeg].jpg
       
     
15079-Charles_CGI03_Living_Final[Jpeg].jpg
       
     
15079-Charles_CGI04_Kitchen_Final[Jpeg].jpg
       
     
15079-Charles_CGI07_Kitchen_Dark_Final[Jpeg].jpg
       
     
26 on Charles
       
     
26 on Charles

Type: Mixed-Use
Location: South Perth
Budget: $15m
Status: DA Approved

26 on Charles is a sculptural mixed use addition to the rapidly developing peninsula precinct in South Perth.

Sitting between the Swan River and the Perth Zoo, 26 on Charles seeks to maximise external frontage for residential, commercial and retail use. This ensures that the amenity of the established street and views beyond are captured,  access to natural light and ventilation is prioritised, and street level activation is made possible.

15079-Charles Street_CGI 08_Final[Jpeg].jpg
       
     
15079-Charles_CGI03_Living_Final[Jpeg].jpg
       
     
15079-Charles_CGI04_Kitchen_Final[Jpeg].jpg
       
     
15079-Charles_CGI07_Kitchen_Dark_Final[Jpeg].jpg